Ontbijt
Diverse luxe broodsoorten en broodjes, diverse kaas- en vleeswaren, ei, zoet beleg, vers fruit, yoghurt en muesli, koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk
Lunch
Soep van het seizoen,warm broodje of saucijzenbroodje, assortiment broodjes, ruim belegd met bijvoorbeeld kalkoenfilet, runderribeye, mozzarella en tomaat, melk en karnemelk
Tussendoor
Koffie of thee met lekkers van de warme bakker en bij de borrel luxe hapjes
Avondeten 3 gangen diner
1. Voorgerecht- keuze menu
- Vlees
- Vis
- Soep
- Salade
2. Hoofdgerecht- keuze menu
- Varkensmedaillons in champignonroomsaus
- Italiaans stoofvlees
- Siciliaanse visstoofpot
- Gevulde zalmfilet uit de oven
- Keuze van de kok (met verse seizoensproducten uit de streek
Alle gerechten worden geserveerd met passende garnituur.
3. Nagerecht
Keuze van de kok of koffie & thee met bonbons