Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Bedrijfsuitje in Nederland
Teambuilding zeilen

Offerte aanvragen
U bent hier:

Teambuilding op een zeilschip

Teambuilding op een zeilschip

Zeilen is de ultieme teambuildingactiviteit. Aan boord van een zeilschip zijn samenwerking, communicatie, delegeren en vertrouwen de manier om vooruit te komen. In tegenstelling tot in de kantoortuin, waait op het dek een frisse wind, waardoor de ideeën weer tot leven komen.

 • Goede teambuilding 
  Het is niet voor niets dat jongeren in speciale projecten op een zeilschip leren samenwerken. De vaardigheden en activiteiten lenen zich uitstekend om een goed team op te bouwen, en dat geldt zeker ook voor een bestaand team dat zich in een andere omgeving wil doorontwikkelen. Het ongecompliceerde, positieve resultaat van een zeilend schip zorgt voor een directe gevoelsbeloning.
 • Geen zeilervaring nodig
  Om met uw team het water op te gaan, is er geen ervaring nodig. Er wordt instructie gegeven over de verschillende zeilen, touwen en knopen zodat iedereen weet wat de bedoeling is. Tijdens de zeilreis moeten aan boord verschillende taken uitgevoerd worden. Het zeilen en leren zeilen geeft voldoening die terugkomt in het teamverband.
 • Leer elkaar op een andere manier kennen
  Door samen bezig te zijn, buiten de zakelijke kaders, leert iedereen elkaar op een ongedwongen manier beter kennen. Het schip biedt een besloten omgeving waar uw collega's zonder vaste indeling in elkaars aanwezigheid zijn. Als de zeilen eenmaal gehesen zijn, ontstaan er gesprekken die in de normale kantoortuin moeilijker zouden kunnen ontstaan.
 • Gezonde competitie is goed
  Wilt u de competitiedrang en het enthousiasme binnen uw organisatie een gezonde uitlaatklep geven? Dat kan. Verschillende teams kunnen verdeeld worden over meerdere schepen om een zeilrace tegen elkaar te varen. Zo wordt competitiedrang een teambuildingoefening en kan deze omgezet worden in een gezellig, voldaan gevoel over het resultaat. 
 • Professionele begeleiding
  Onze professionele bemanning zorgt ervoor dat uw teambuildingactiviteit een succes wordt. Onze schippers putten uit jarenlange ervaring met groepen en sturen iedereen op een plezierige wijze aan. Het is ook mogelijk om een professionele groepstrainer of communicatietrainer in te huren die meevaart tijdens de zeiltocht.

U kunt uw teambuildingsuitje geheel naar eigen wens invullen. Wij helpen u graag om van uw teambuilding een succes te maken. Vraag een offerte aan en wij gaan voor u aan de slag.

Geweldige dingen in de zakenwereld worden nooit door een persoon gedaan. Ze worden door een team gedaan. ~Steve Jobs

Offerte aanvragen

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!