Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Meezeilen op het IJsselmeer en Waddenzee
voor individuen, gezinnen en kleine groepen

Bed of hut boeken
U bent hier:

Meezeilreizen op het IJsselmeer en Waddenzee

Let's sail together!

  • Alleen een bed of hut boeken
    Holland Sail biedt meezeilreizen aan voor individuen en kleinere groepen (<10 pers. ) zoals een gezin, vriendengroep of koppel. Je boekt een deel van het schip op een door ons geplande zeilreis. Zo hoef je niet een heel zeilschip te huren, maar alleen een bed of hut. 
  • Voor iedereen geschikt
    Om mee te zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee hoef je geen zeilervaring te hebben. Meezeilreizen zijn dus geschikt voor iedereen. Ook voor kinderen in alle leeftijden is zeilen een geweldige ervaring. Er is altijd een schipper en matroos aan boord, dus als je zin hebt mag je meehelpen of je geniet heerlijk van het uitzicht en de rust. 
  • Afvaargarantie
    Ervaar puur zeil plezier op het IJsselmeer en de Waddenzee op een klipper of tjalk tijdens een weekend, midweek of week zeilen. Alle meezeilreizen bij Holland Sail hebben een afvaargarantie en gaan ongeacht het aantal deelnemers door. Dus eenvoudig een hut boeken een gezellig meezeilen!

sailing2gether is een bedrijfsonderdeel van Holland Sail en de meezeilreizen worden uitgevoerd door de schepen in de vloot van Holland Sail. Vind een volledig overzicht van de individuele meezeiltochten op de website sailing2gether.nl. 

Meezeilreizen bekijken

Meezeilreizen

Meer meezeilreizen

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!