Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Boek een weekend Terschelling met een zeilschip
Vaar naar Terschelling. In stijl.

Onze weekenddeal

Weekendje Terschelling

Het waddeneiland Terschelling is een geliefde bestemming bij veel van onze gasten. Geniet lekker van een weekendje Terschelling en vaar er heen in stijl, met een van onze traditionele zeilschepen!

U komt aan de haven van West-Terschelling ("West" voor de eilanders, al heeft het dorp door de eeuwen heen verschillende namen gekend). Dit is de grootste plaats op het eiland en u kunt er de vele winkels restaurants en cafe's bezoeken. De beroemde vuurtoren Brandaris en tevens de oudste vuurtoren van Nederland, torent boven alles uit. De naam Brandaris is afgeleid van één van de eerdere namen van West. De toren werd gebouwd in 1593, als vervanging voor de eerdere Brandaris-toren die in 1570 in zee stortte.

Op het eiland zijn veel fietsenverhuurders. U kunt snel een mooie fiets huren om het eiland en zijn schitterende natuur te verkennen of dorpen als Midsland, Hoorn of de kleinere plaatsjes te bezoeken. Onze schippers kennen het eiland zeer goed en adviseren u ook graag over de activiteiten en bezienswaardigheden.

Heeft u al zin in de rust en de authentieke sfeer van het waddeneiland? Wij voorzien u graag van een aanbieding voor een weekend Terschelling. 

"Ze staan er met honderden, maar liggen er bij duizenden." ~'t Stryper Wyfke

Nu aanvragen

Arrangementen

Meer zeiltochten

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!