Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Reizen kan ook spannend zijn
zonder onnodige zorgen

Verzekerd zijn van een goede reis

U moet er eigenlijk niet aan denken, maar wat gebeurt er als uw reis niet naar wens verloopt of het schip niet (meer) kan varen? Of u heeft al wel betaald maar de ondernemer gaat failliet waardoor u niet kunt varen? Dan heeft u als klant bij Holland Sail een aantal zekerheden.

Boeken met een gerust hart

Holland Sail biedt u als reiziger de meest klantvriendelijke algemene voorwaarden. Deze Hiswa-voorwaarden zijn goedgekeurd door de ANWB en Consumentenbond. Bij Holland Sail heeft u de zekerheid dat uw (aan)betaling in goede handen is. Holland Sail en de daarbij aangesloten scheepseigenaren voor u verzekerd tegen het onwaarschijnlijke risico van insolventie/faillissement. Hierdoor krijgt u uw geld terug als u de geboekte zeilreis onverhoopt niet hebt kunnen maken. 

Onafhankelijke geschillencommissie

Aan de HISWA Algemene Voorwaarden is een geschillenregeling gekoppeld. De onafhankelijke Geschillencommissie Waterrecreatie lost mogelijke geschillen tussen u en een HISWA-bedrijf op een praktische, snelle en vakbekwame manier op.

HISWA Vereniging staat borg als een HISWA-lid een bindend advies niet nakomt. Reden te meer om uw schip bij een HISWA-lid te boeken.

Garantstelling

Zorgeloos boeken: HISWA-vereniging staat bij de ruim 900 leden garant voor uw betaling(en) tot max. € 10.000 per boeking in geval een HISWA-lid uw reis niet wil of kan uitvoeren, er geen vervangend schip voor u geregeld is en het HISWA-lid de door u betaalde reissom niet aan u terugbetaalt. De Geschillencommissie zal dan een bindende uitspraak doen en HISWA-Vereniging betaalt aan u de reeds betaalde reissom direct aan u terug. 

HISWA Algemene Voorwaarden

HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond. HISWA-bedrijven bieden u  hiermee de duidelijkheid en zekerheid die u als gast wenst. 

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!