Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Boek een zeilvakantie op
het IJsselmeer en de Waddenzee

Zeilvakantie boeken
U bent hier:

Zeilvakantie in Nederland

Een tijd vol afwisselingen. Zowel op het zeilschip als aan wal kunt u volop actief bezig zijn. U bezoekt bijvoorbeeld mooie havensteden of de schitterende Waddeneilanden. Uw 'hotel' reist steeds met u mee.

Een weekend zeilen is zeer geschikt als mini-vakantie of voor wie eens van een zeilvakantie wil proeven.

Afvaarthavens en vaargebieden

De vaarroute en de locaties die u kunt bekijken hangen af van de duur van uw geboekte reis, het weer en vanaf welke afvaarthaven u gaat zeilen. Vlak voor vertrek bespreekt u met de schipper wat uw voorkeuren zijn en welke route er gevaren zal worden. 
  • Afvaarthavens: Harlingen, Enkhuizen, Muiden
  • Vaargebieden: IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee, Friese meren

Reisgenoten

Ga zeilen met uw familie, vrienden, collega's of scholieren en stel uw eigen zeiltocht samen. Tijdens een weekend zeilen of zeilvakantie, beleeft u een leuke tijd aan boord, die relaties kan versterken en tevens ruimte biedt voor nieuwe vriendschappen. Het is niet noodzakelijk om zeilervaring te hebben. 

Aan boord

Niets hoeft en alles mag tijdens een zeilvakantie! Aan boord kunt u bijvoorbeeld samen met uw groep de zeilen hijsen. In de salon en in de kombuis beleeft u een hoop gezelligheid of u kunt aan dek ontspannen met een goed boek. Laat het schip, de wind en de golven u in een slome slaap wiegen zodat u na afloop van de zeilreis weer helemaal fris ontwaakt.

Actviteiten

Afhankelijk van de wind en de duur van de zeilreis, kunt u ook zeilen in Friesland en naar de Waddeneilanden, zoals Terschelling. Tijdens de zeiltocht kunt u van boord gaan om een mooie wandel- en fietstocht te maken in het achterland of op de Waddeneilanden. U kunt musea bezoeken, duinen en vuurtorens beklimmen of over de inspirerende Friese meren dwalen met koeien die u nastaren en leuke toeristische plaatsjes binnenlopen. Laat u zich inspireren door de arrangementen of informeer ons over uw specifieke wensen. In onze TravelGuide kunt u bekijken wat er allemaal te doen en te zien valt rond het IJsselmeer en op de Waddeneilanden. 

Uitstekende service

De crew van Holland Sail staat bekend om zijn uitstekende verzorging en smakelijke maaltijden. Het buitenleven tijdens een zeilreis maakt immers hongerig. Kook gezellig samen of kies een van de cateringarrangementen en laat u heerlijk verwennen.

Kinderen

Zeilen is leuk voor alle leeftijden! De schippers hebben ruimschoots ervaring in zeilen met kinderen. Dus een zeilvakantie is ook leuk als familie uitje of schoolreis. 

Offerte aanvragen

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!