Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Vakantiehuis op zee huren
de beste vakantie locatie in Nederland

Vakantiehuisje op zee huren

Zeilschip huren als vakantiehuisje

Tijdens een zeilvakantie is het zeilschip uw vakantiehuis op zee! Geniet van de rust en de natuur. Kijk samen naar de zonsondergang en bewonder de prachtige sterrenhemel vanaf het water.

Vaargebieden
Zeil vanaf Enkhuizen of Harlingen over het IJsselmeer of de Waddenzee. Eenmaal op het water hebt u alle vrijheid. Bespreek samen met de schipper uw wensen, want naast het zeilen kunt u ook aan land gaan om veel verschillende uitjes te maken op bijvoorbeeld de Waddeneilanden of in de verschillende havenstadjes aan het IJsselmeer.

Zeilen met kinderen
Huur een zeilschip en breng uw zeilvakantie door op een comfortabele klipper, tjalk, stevenaak of schoener die voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Zo zeilen ook uw kinderen veilig mee. Zeilen is geschikt voor alle leeftijden, de schippers hebben ruimschoots ervaring met kinderen aan boord, dus ook zij mogen uiteraard meehelpen met zeilen. Daarnaast hebben ze aan boord ook genoeg plek om vrij te spelen.

Voorzieningen aan boord
Ieder zeilschip heeft een sfeervolle salon die ruim genoeg is om tijdens uw zeilreis met vrienden en familie gezellig samen te eten, spelletjes te doen, muziek te maken of een borrel te drinken. Alle schepen zijn voorzien van meerpersoons hutten, douches en toiletten.

Koken & catering
Elk zeilschip heeft een volledig ingerichte keuken die van alle gemakken voorzien is (zoals fornuis, pannen, servies, bestek etc.). Zo kunt u tijdens uw zeilvakantie voor de hele groep koken. U kunt tevens gebruik maken van onze boodschappenservice. Vul online de boodschappenlijst in en uw boodschappen worden vers en op tijd aan boord bezorgd voordat u vertrekt.
Wilt u zich laten verwennen? Kies dan een van de cateringarrangementen. Op veel schepen is ook een biertap of barbecue aanwezig waarvan u gebruik kunt maken.

Offerte aanvragen

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!