Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Vergaderlocatie op het water:
vergaderen en zeilen

Bedrijfsuitje organiseren

Vergaderen op het water

Profiteer van de beslotenheid van het zeilschip als vergaderlocatie. Op het water vergaderen kunt u zonder gestoord, maar niet zonder geïnspireerd te worden.

 • In alle rust vergaderen op het water
  In plaats van 's ochtends uw kantoor te betreden, stapt u via de loopplank uw vergaderlocatie binnen. U kunt in alle rust aan boord van het zeilschip vergaderen, waardoor u niet gestoord wordt door andere zaken. Profiteer van de beslotenheid van het zeilschip en maak optimaal gebruik van uw vergadertijd.
 • Energie opdoen
  De kans dat de aandacht verslapt, is minimaal als u na de lunch even de handen uit de mouwen steekt om samen de zeilen te hijsen (uiteraard is dit geheel vrijblijvend). Geniet van wind en water, om vervolgens vol energie en met frisse ideeën de vergadering op het zeilschip voort te zetten. Ondertussen bemannen de schipper en de matroos het zeilschip.
 • Progamma op maat
  U kunt de dag geheel naar eigen wens invullen. Zo kunt u er voor kiezen om midden op het water voor anker te gaan of ergens een tussenstop te maken voor een wandeling aan de wal. Ook kan het zeilschip in de haven aan de kade blijven liggen.
 • Overnachting & Catering
  Heeft u veel op het programma staan, blijf dan overnachten aan boord van onze comfortabele zeilschepen om de volgende dag de zaken weer op te pakken. Of ga na een goed ontbijt weer uitgerust terug naar kantoor.
 • Presentatie middelen
  Uiteraard kunnen wij voor een geslaagde bedrijfspresentatie, brainstormsessie, cursus of training ook de audiovisuele middelen verzorgen zoals beamer, diascherm of flipover. Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte op maat, zowel voor de huur van het zeilschip als voor de catering.

U kunt uw arrangement 'Vergaderen op zeilschip' geheel naar wens invullen. Hebt u specifieke wensen, dan vernemen wij die graag om een passende offerte voor u te maken.

Offerte aanvragen

Vergaderen en zeilen

meer

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!