Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Een weekend zeilen boeken
Varen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Weekend voordeel

Weekendje zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee

Ga er lekker tussenuit en ontdek Nederland opnieuw tijdens een weekend zeilen. Een weekend varen op het IJsselmeer of de Waddenzee voelt als een heerlijk lange zeilvakantie.

Scheep in op vrijdagavond en proef de gezellige sfeer aan boord. Op zaterdagochtend gaan de trossen los! Het programma tijdens een weekend zeilen kunt u naar eigen wens invullen. U kunt bijvoorbeeld het hele weekend gaan zeilen, maar het is ook mogelijk om aan ergens aan te leggen en van boord te gaan.
  • Vanuit Enkhuizen kunt u zeilen over het IJsselmeer of Markermeer naar een van de pittoreske havens rond de voormalige Zuiderzee. Vaar naar Medemblik, Hoorn of Stavoren en voor een langere zeiltocht bijvoorbeeld naar Edam, Monnickendam, Workum, Makkum en Lemmer. Bij een gunstige wind is het mogelijk om naar Amsterdam te zeilen.
  • Vanuit Harlingen kunt u zeilen op de Waddenzee en bezoekt u de waddeneilanden zoals bijvoorbeeld Vlieland en Terschelling. Er is volop tijd voor strandwandelingen, gezellige terrasjes, winkelen of om per fiets het eiland te verkennen. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook het IJsselmeer opvaren en daar een leuk havenstadje bezoeken.

’s Avonds is uw zeilschip uw vakantiehuisje met een terras op het water. Geniet van elkaar, het buitenleven en de ontspanning. Op zondag zeilt u weer terug naar de haven waaruit u vertrokken bent.

Tijdens het weekend zeilen kunt u ervoor kiezen zelf te koken of zich te laten verwennen door de scheepskok. Er zijn verschillende cateringarrangementen waaruit u kunt kiezen. 

Na een weekend zeilen gaat u naar huis met een berg vakantieverhalen en een flinke dosis nieuwe energie!

Offerte aanvragen

Arrangementen voor tijdens een weekend zeilen

Meer zeiltochten

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!