Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid
U bent hier:

Zeilen met Holland Sail

Waarom zeilen met Holland Sail?

Holland Sail is in 2009 opgericht door meer dan 20 eigenaren van traditionele zeilschepen. Deze bevlogen zeilliefhebbers vonden dat het anders moest, wilden hun eigen bedrijf hebben en niet voor een boekingskantoor varen. Daarom richtten zij de coöperatie Holland Sail op.
Wat ons kenmerkt staat hieronder vermeld en wij hopen dat dit de redenen zijn waarom u voor Holland Sail zou willen kiezen!

Passie

Een diepgewortelde passie voor zeilen, dat kenmerkt Holland Sail. Wij koesteren onze traditionele zeilschepen, die vaak al langer dan een eeuw in de vaart zijn. Wij maken van iedere zeiltocht een ware belevenis en delen ons enthousiasme graag met u.

Vakmanschap

We durven met gepaste trots te zeggen dat we met onze jarenlange ervaring ons vak verstaan. Door dit vakmanschap van onze professionele bemanning geniet u van een onbezorgde zeilreis.

Kwaliteit

Holland Sail biedt prachtige kwaliteitsschepen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Met veel aandacht en zorg houden we de schepen van onze vloot in optimale conditie. Daardoor kunt u vertrouwen op een aangenaam en comfortabel verblijf aan boord.

Gastheerschap

Wij zetten ons iedere dag voor meer dan 100% in om van uw zeilreis een fantastische ervaring te maken. We ontvangen met regelmaat complimenten over de geslaagde wisselwerking tussen gasten en bemanning. Veel gasten kiezen dan ook een volgende keer weer voor Holland Sail.

Samenwerking

Holland Sail is een coöperatie. De scheepseigenaren hebben de coöperatie opgericht met de overtuiging dat een hechte samenwerking en het samen bewaken van de kwaliteit, ten goede komt  aan onze klant. De kantoormedewerkers zijn in dienst van de coöperatie waardoor er maar één belang is: Uw belang. Dat is onze kracht!

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!