Holland Sail. Zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee. Ervaar vrijere tijd!
Offerte aanvragen Beschikbaarheid

Vakantie op een zeilschip zelf samenstellen
Wij helpen u met uw vakantie op maat

Stel uw vakantie samen

Vakantie op maat: zelf een zeiltocht samen stellen

Wilt u iets origineels organiseren of hebt u een speciale gelegenheid te vieren? Zeilen is een unieke manier om samen te zijn met uw gezelschap, het zij voor een dagtocht of een langere zeilreis.

 • Besloten locatie in de natuur
  Een zeilschip biedt u een unieke besloten omgeving om tijd door te brengen met uw gezelschap, terwijl u kunt genieten van de wisselende natuurgebieden en vergezichten. Huur een zeilschip voor een dagtocht of voor langere zeilreizen waarbij u allemaal aan boord kunt overnachten. 
 • Geschikt voor iedereen
  Een zeiltocht is geschikt voor iedereen. Ongeacht jong of oud, iedereen kan meehelpen zeilen en heerlijk ontspannen of samen feestvieren. 
 • Programma naar wens  
  U kunt samen met de schipper een mooi gevarieerd programma samen stellen. Wilt u een ontspannen tocht organiseren of juist een heel actieve? Het is allemaal mogelijk en geen dag is hetzelfde. Zo kan bijvoorbeeld een zeiltocht met ondergaande zon, op een prachtige zomeravond, zomaar het ultieme vakantiegevoel creëren, levert een dag kruisen en dus flink werken aan boord het echte zeemansgevoel op, maar kan een middag winkelen in één van de gezellige havenstadjes of een bezoek aan de Waddeneilanden ook voor veel voldoening zorgen. Zijn er specifieke activiteiten die u onderweg wilt doen, wij ondersteunen u graag om een compleet verzorgde reis te organiseren. 
 • Catering
  Aan de hand van uw wensen regelt Holland Sail alles voor u van A tot Z. Boekt u een dagtocht of een zeilvakantie dan is het mogelijk de catering te laten verzorgen. U kunt kiezen uit allerlei heerlijke maaltijden, van hapjes en barbecue tot vol- en half pension. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf te koken in de volledig ingerichte keuken aan boord. Laat u zich dus heerlijk verwennen en geniet tot in de kleine uurtje van uw zeilreis en gezelschap onder de sterrenhemel. 

Geef bij uw boeking uw wensen op, dan stellen wij een passende offerte voor u op.

Offerte aanvragen

Zeilactiviteiten

Veelgestelde vragen
Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Schoolreis: educatief, aktief en ook erg leuk

Skills ontwikkelen, biologie, geografie, samenwerken en dat alles in een...
Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Bedrijfsuitje: met uw collega's zeilen

Wilt u teambuilden, heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een iets...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

In plaats van een geheel schip, kunt u ook een bed of hut aan boord boeken.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox!